ВЕРТИКАЛНА ЧЕТКАРКА - RK20D - Radek

ВЕРТИКАЛНА ЧЕТКАРКА – RK20D

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-20D Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK-20D
Дијаметар на ролер 300mm
Висина на ролер 200mm
Моќност 1.12kw
Димензии на пакување 870x750x1060mm
Тежина 130kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ