ПОЧЕТНА - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

најпродаВани

ЦНЦ НЕСТИНГ - RK-2128-PREMIUM

КАНТЕРКА RK-5ALL-PREMIUM

ЦНЦ НЕСТИНГ - RK-2128-PREMIUM

КАНТЕРКА RK-5ALL-PREMIUM

ИЗЛОЖБЕН САЛОН

Изложбен салон со повеќе од 70 различни модели на машини. РАДЕК нуди стручна презентација и тестирање на машините со цел сами да се уверите во квалитетот и функционалноста на машините.

СЕРВИС

РАДЕК има сопствен тим на сервисери опремени со најсовремени алати со цел брзо и ефикасно дијагностицирање и решавање на проблеми.

Сервисот нуди и услуги за:

  • Испорака на машини.
  • Монтажа и инсталација на машини.
  • Обука за користење на машини.
  • Одржување на машини.
  • Техничка поддршка.
  • Продажба на резервни делови.