АВТОМАТСКА ЧЕТКАРКА – RK-630M-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

АВТОМАТСКА ЧЕТКАРКА – RK-630M-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-630M-PRO Категорија:

Опис

Опис

Модел

RK-630M-PRO

Максимална работна ширина 630mm
Минимална работна должина 400mm
Максимална работна дебелина 100mm
Моќност на мотор (хоризонтални ролери) 2x 1.5kW
Моќност ма мотор (диск четки) 1.5kW
Моќност на мотор (контра ролери) 2×1.5kW
Моќност на мотор (осцилации на хоризонтални ролери) 0.37kW
Моќност на мотор (осцилации на диск четките) 0.37kW
Моќност за мотор (осцилации на контра ролери) 0.37kW
Моќност на мотор (транспортер) 0.37kW
Моќност на редуктор 0.75kW
Вкупна моќност 9.73kW
Број на контра ролери 2
Дијаметар на ваљак 300mm
Број на диск четки 5
Дијаметар на диск четки 180mm
Број на хоризонтални ролери 5
Дијаметар на хоризонтален ролер 260mm
Брзина на транспортер 6-30m/min
Големина на транспортна лента 5970x630mm
Тежина 1100kg
Димензии 3450x1500x1900mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ