КАЛИБРАТОР - RK-CS10-PREMIUM - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

КАЛИБРАТОР – RK-CS10-PREMIUM

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-CS10-PREMIUM Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Moдел RK-CS10-PREMIUM
Максимална работна ширина 1000mm
Минимална работна должина 500mm
Дебелина на обработка 3-110mm
Брзина на транспортер 6-30m/min
Вкупна моќност 35.37kW
Моќност на прв мотор 18.5kW
Моќност на втор мотор 15kW
Моќност на мотор на транспортер 1.5kW
Моќност на мотор за регулирање на висина 0.37kW
Дијаметар на прв ролер 190mm
Дијаметар на втор ролер 190mm
Димензии на брусна лента 1020x2000mm
Работен притисок 0.6MPa
Отпрашувач (опционално) 8000m³/h
Димензии на машината 1900x1600x2100mm
Тежина 2000kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ