ХОРИЗОНТАЛНА ЧЕТКАРКА - RK-120-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ХОРИЗОНТАЛНА ЧЕТКАРКА – RK-120-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-120-PRO Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-120-PRO
Moќност на мотор 1.5kW
Ширина на обработка 300mm / 600mm / 300mm
Дијаметар на ролер 300mm
Подесување на брзина Степенасто подесување
Тежина 210kg
Димензии 1770x880x1010mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ