ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА - RK4012F - Radek

ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА – RK4012F

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK4012F Категорија:

Спецификација

Спецификација

 

Модел RK4012F
Работна ширина 18-120mm
Работна дебелина 8-100mm
Број на вретена 4
Брзина на вретено 6100r/min
Дијаметар на сечење 1st bottom: Ø110-140mm

Десно: Ø110-140mm

Лево: Ø110-140mm

1st top: Ø110-140mm

Дијаметар на вретено Ø40mm
Моќност на мотор 1st bottom: 2.2kw

Десно: 2.2kw

Лево:  2.2kw

1st top:4kw

Обработка:1.5kw

Кревање: 0.37kw

Вкупна моќност 12.47kw
Брзина на обработка 5-20m/min

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ