ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА - RK421A - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА – RK421A

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

Модел RK421A
Работна ширина 25-210mm
Работна дебелина 8-120mm
Брзина на обработка 10-45mm/min
Должина на раб. маса 1800mm
Диаметар на вретено Dia.40mm
Акси движење 0-20mm
Главна осовина 6800r/min
Пнеуматски притисок 0.6mpa
Горна осовина 5.5kw
Долна осовина 7.5kw
Десна вертикална осовина 5.5kw
Лева вертикална осовина 5.5kw
Мотор за потхранување 4kw
Генерална моќност 28.75kw
Десна вертикална осовина Dia.125-180mm
Лева вертикална осовина Dia.125-180mm
Долна осовина Dia.125
Горна осовина Dia.125-180mm
Диаметар за отпрашувач Dia.140mm
Диаметар на потхранување Dia.140mm
Големина 4100*1630*1750mm
Тежина 3000kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ