ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА - RK-FP4-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА – RK-FP4-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

Модел RK-FP4-PRO
Работна ширина 25-210mm
Работна дебелина 8-120mm
Брзина на обработка 10-50mm/min
Должина на раб. маса 1750mm
Диаметар на вретено 40mm
Акси движење 0-20mm
Главна осовина (r/min) 8000r/min
Пнеуматски притисок (mpa) 0.6MPa
Горна осовина (kw) 5.5kW
Долна осовина (kw) 7.5kW
Десна вертикална осовина (kw) 5.5kW
Лева вертикална осовина (kw) 5.5kW
Мотор за потхранување (kw) 4kW
Генерална моќност (kw) 28.75kW
Десна вертикална осовина 125-170mm
Лева вертикална осовина 125-170mm
Долна осовина 125-180mm
Горна осовина 125-150mm
Диаметар за отпрашувач 140mm
Диаметар на тркало за потхранување 140mm
Големина (mm) 3450x1500x1630mm
Тежина (kg) 2700kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ