ПИЛА НА ЛЕНТА - RK345E - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПИЛА НА ЛЕНТА – RK345E

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK345E Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK345E
Макс. дебелина на сечење 370mm
Макс. ширина на сечење 480mm
Брзина на сечење 25m/min
Брзина на тркало 1000r/min
Големина на сечило 4020x16mm
Големина на работна маса 630x525x55mm
Наклон на маса 0°-45°
Дијаметар на тркало Ф500/35mm
V-појас/кванитет A-1000/2

A-1050/2 (лизгачка маса)

Мотор 2.2kw/220v (380v)
Димензии 752x916x1890mm
Тежина 248kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ