БАНСЕК - RBS-400 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

БАНСЕК – RBS-400

  • Бесплатна испорака.
  • 2 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RBS-400 Категорија:

Опис

Опис

 

Модел RBS-400
Дијаметар на тркалото Φ600mm
Макс. Дебелина на сечење 400mm
Големина на масата 900x700x60mm
Големина на сечилото 4700x70mm
Брзина на сечињата 25m/s
V-појас B-1650
Длабочина на грло 580mm
Агол на навалување на масата 0-45°
Моќност на моторот 5.5kW

2 poles, 380V

Димензија 1300x880x2230mm
Нето тежина 600kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ