БАНСЕК (ТРАЧНА ПИЛА) - RK-004-ECO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

БАНСЕК (ТРАЧНА ПИЛА) – RK-004-ECO

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-004-ECO Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK-004-ECO
Моќност на моторот 750W
Максимална дебелина на сечење 200mm
Максимална ширина на сечење 340mm
Брзина на сечило 11/16m/min
Брзина на тркало 462/730r/min
Димензии на сечило 2685x13mm
Димензии на работна маса 500x450x32mm
Наклон на работна маса 0° -45°
Дијаметар на тркало Ф350/27mm
Димензии на машината 640x440x1630mm
Тежина 120kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ