ФИБЕР ЛАСЕР - RK1111 - Radek

ФИБЕР ЛАСЕР – RK1111

ШИФРА: RK1111 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK1111
Ласерска моќност 20w
Површина на бележење 110*110mm
Ласерска бранова должина 1064nm
Макс. прецизност на скенирање 8000mm/s
Мин. ширина на линија на сечење 0.01mm
Тип на ладење Воздушно ладење
Услови за работа Температура: 0℃-35℃;

Влажност: 0-90%, без кондензација

Работен напон 220V/1KVA
Тежина (нето/бруто) 120kg/170kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ