ЦНЦ ПЛАЗМА - RK-153M-ECO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ ПЛАЗМА – RK-153M-ECO

436,219.00 ден

  • Бесплатна испорака, монтажа и обука.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
  • Цената е без вклучено ддв.
ШИФРА: RK-153M-ECO Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-153M-ECO
Вкупна моќност 5.0kW
Работна површина 1500mm x 3000mm
Контролер за автоматска висина THC THC (вклучен)
Брзина на сечење 0-10m/min
Контролен систем Fangling
Точност на движење +/- 0.5mm (JB/T5102-1999)
Работен воздушен притисок 1.0-2.0MPa
Лиценциран софтвер FastCAM
Тип на плазма LGK-60А IGBT
Максимална дебелина на сечење 15mm (60А)

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ