ВОДЕН ЏЕТ СО ДВЕ ГЛАВИ - RK2522 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ВОДЕН ЏЕТ СО ДВЕ ГЛАВИ – RK2522

ШИФРА: RK2522 Категории: ,

Опис

Опис

 

Патување со оска Z 150mm
Серво систем YASKAWA, JAPAN
Точност на сечење ±0.1mm
Точност на контролата ±0.01mm
Точност на повторно позиционирање ±0.025mm/m
Макс. брзина на движење 6000mm/min

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ