ВОДЕН ЏЕТ СО КОНЗОЛА - RK-2533 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ВОДЕН ЏЕТ СО КОНЗОЛА – RK-2533

ШИФРА: RK-2533 Категории: ,

Опис

Опис

 

Патување со Z-оска 150mm
Серво систем YASKAWA, JAPAN
Точност на сечење ±0.1mm
Точност на повторно позиционирање ±0.025mm/m
Макс. брзина на движење 6000mm/min

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ