Вакум лифтер со батерија - RK-LB-300 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Вакум лифтер со батерија – RK-LB-300

ШИФРА: RK-LB-300 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-LB-300
Лимит на оптоварување 300kg
Нето тежина 95kg
Дијаметар на вшмукувач 300mm
Број на вшмукувачи X4
Ротација 360°
Агол на наклон 77°-110°
Лево/десно 90°

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ