Tранспортна трака за материјал - Radek

Tранспортна трака за материјал

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
Категорија:

Спецификација

Спецификација

Димензии на машината L6000mm*W700mm*H900mm(±50mm)
Работна ширина 620mm
Работна висина 900±50mm
Брзина на пренесување 10-32m/min
Големина на преносна табла Ширина≤1200mm
Тежина на носивост Тежина на единечна табла ≤ 30kg
Рамка за поддршка 40*80 алуминиумски профил
Дебелина на ремен дебелина 3.0
Тежина на носивост 300KG
Инвертер INOVANCE
Мотор 0.75kw 380V 50HZ
Сензор PANASONIC

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ

AlbanianEnglishGermanGreekMacedonianSerbian