ТРАНСПОРТНА ТРАКА ЗА МАТЕРИЈАЛ ЗА RK50B - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ТРАНСПОРТНА ТРАКА ЗА МАТЕРИЈАЛ ЗА RK50B

Категорија:

Опис

Опис

Мотор 2.3kw
Напон 380V 50HZ 3PH
Преносен појас PE, дебелина 3mm
Maтеријал на главен носач Алуминиумски профил 40*80
Главна рамка Виткање лимови, заварување, надворешно сликање
Оптоварување ≤80kg/m
Работна брзина 10-30m/min
Димензии на работно парче Минимум: L350mm×W60mm

Максимум: L2440mm×W1220mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ