ТРАНСПОРТЕР - SF344N-8_400V - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ТРАНСПОРТЕР – SF344N-8_400V

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: SF344N-8_400V Категорија:

Опис

Опис

Модел SF344N-8_400V
Моќност 1050W/750W
Брзина на обработка 3,5/5/7/10/12/17/26/34
Волти 400V
Број на ролери 3
Ширина на ролер 60mm
Дијаметар на ролер 120mm
Тежина 56/62kg
Димензии (LWH) 560x540x290mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ