ТРАНСПОРТЕР - RK-V400 - Radek

ТРАНСПОРТЕР – RK-V400

ШИФРА: RK-V400 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Moдел RK-V400
Брзина A B Брзина
21 44 0.4-9.6
25 40 0.5-12.5
40 25 1.3-32.2 Стандард
44 21 1.7-42.2 Изборен
Moтор 0.75kw  5-120Hz  140-3360rpm  380V-480V  1HP
Контрола на брзина од Инвертер
Големина на ролери Φ120mm x 60mm(W) Брег- 60HA
Суспенција 17mm
Макс. покривност на ролери 416mm
Мин. дозволена должина 165mm
N.W 64kg
G.W 68.5kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ