ТРАНСПОРТЕР - HM344N-8 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ТРАНСПОРТЕР – HM344N-8

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: HM344N-8 Категорија:

Опис

Опис

Модел HM344N-8
Моќност 1050W/750W
Брзина на обработка 3,5/5/7/10/12/17/26/34
Волти 400V
Број на ролери 3
Ширина на ролер 60mm
Дијаметар на ролер 120mm
Тежина 56/62kg
Димензии (LWH) 560x540x290mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ