ТРАНСПОРТЕР - HM324N-4 - Radek

ТРАНСПОРТЕР – HM324N-4

ШИФРА: HM324N-4 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM324N-4
Моќност 185w/260w
Брзина на обработка 5 / 5,6 / 8 / 11
Број на ролери 3
Ширина на ролери 30mm
Дијаметар на ролери 80mm
Волти 400V
Тежина 35.78kg/37.78kg
Димензии (LWH) 560x560x270mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ