Машина за бушење (типларка) - RBS-797 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Машина за бушење (типларка) – RBS-797

  • Бесплатна испорака.
  • 2 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RBS-797 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RBS-797
Максимален дијаметар на дупчење Φ35mm
Максимална длабочина на дупчење 60mm
Вертикално растојание на дупки за обработка 140-1700mm
Број на бургии 21 (3 реда)
Број на вртежи 2800r/min
Моќност на моторот 1.5kW (х3)
Воздушен притисок 0.6-0.8MPa
Димензија 2600x2500x1600mm
Големина на пакување 2600x1200x1600mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ