ЦНЦ МАШИНА ЗА СПОЕВИ ''TENONER'' - RK3113 - Radek

ЦНЦ МАШИНА ЗА СПОЕВИ ”TENONER” – RK3113

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK3113 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Moдел RK3113
Макс. големина на квадратно тенонирање 140x80mm
Макс. ширина на хоризонтално елипсовидно тенонирање 430mm/140mm
Макс. ширина на тенонирање 80mm
Макс. дијаметар на тркалезно тенонирање 80mm
Брзина на сврдел 9000r/min
Моќност на инсталирање 5.5kw
Тежина 850kg
Димензии (LxWxH) 1930x1160x1840mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ