СУШАРА - RK-01A - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

СУШАРА – RK-01A

ШИФРА: RK-01A Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-01A
Начин на греење Топол ветер 18kw * 4 sets
Димензии 10x10x3m
Ѕиден панел Дебелина 100mm
Панел на покривот Дебелина 50mm
Главна врата 3×2.5m
Oтвор за дување 15kw
Светло со LED светлосна цевка 20sets
Внатрешен контролер за температура
Електрична контролна кутија еден комплет

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ