V-ФРЕЗЕР ОД ЦВРСТ КАРБИД СО ДВОЕН РАБ 90° (a°) x 2.286mm (D1) x 12.7mm (D) x 5.159375mm (B) x 6mm (d) - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

V-ФРЕЗЕР ОД ЦВРСТ КАРБИД СО ДВОЕН РАБ 90° (a°) x 2.286mm (D1) x 12.7mm (D) x 5.159375mm (B) x 6mm (d)

4,182.00 ден

(a°) Агол – 90°
(a1°) Агол – 45º
(D) Дијаметар на секачот горе – 12,7 mm (1/2)
(D1) Дијаметар на секачот доле – 2,286 mm (0.090″)
(B) Висина на секачот 5,159375mm (13/64)
(B1) Висина на секачот 9,525mm (3/8)
(d) Дијаметар на телото – 6mm
(L) Целокупна должина – 50,8 mm (2)
Максимални вртежи во минута – 35.000
Тип – V-форма, карбид
Секачи – х2

  • Цената е без вклучено ддв.

Опис

Опис

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ