Спирален фрезер од цврст карбид за алуминиум и акрил 3mm (D) x 15mm (B) x 6mm (d) x 75mm (L) - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Спирален фрезер од цврст карбид за алуминиум и акрил 3mm (D) x 15mm (B) x 6mm (d) x 75mm (L)

2,399.00 ден

(D) Дијаметар на сечило – 3mm
(B) Должина на сечило – 15mm
(d) Дијаметар на телото – 6mm
(L) Целокупна должина – 75mm
Број на сечила – х3

  • Цената е без вклучено ддв.

Опис

Опис

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ