Спирален фрезер од цврст карбид за алуминиум и акрил 10mm (D) x 45mm (B) x 10mm (d) x 100mm (L) - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Спирален фрезер од цврст карбид за алуминиум и акрил 10mm (D) x 45mm (B) x 10mm (d) x 100mm (L)

6,335.00 ден

(D) Дијаметар на сечило -10mm
(B) Должина на сечило – 45mm
(d) Дијаметар на телото – 10mm
(L) Целокупна должина – 100mm
Број на сечила – х3

  • Цената е без вклучено ддв.

Опис

Опис

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ