СПИРАЛЕН ФРЕЗЕР ОД ЦВРСТ КАРБИД ОБЛОЖЕНИ СО ЦИРКОНИУМ НИТРИД (ZrN) ЗА РЕЗБАЊЕ 5.4° (a°) x 1.5mm (D1) x 0.75mm (R) x 25mm (B) x 6mm (D2) x 75mm (L) x НАСОКА: НАГОРЕ - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

СПИРАЛЕН ФРЕЗЕР ОД ЦВРСТ КАРБИД ОБЛОЖЕНИ СО ЦИРКОНИУМ НИТРИД (ZrN) ЗА РЕЗБАЊЕ 5.4° (a°) x 1.5mm (D1) x 0.75mm (R) x 25mm (B) x 6mm (D2) x 75mm (L) x НАСОКА: НАГОРЕ

5,015.00 ден

(a°) Агол – 5.4°
(D1) Дијаметар на сечило – 1.5 mm
(R) Радиус – 0.75mm
(B) Должина на сечило – 25mm
(D2) Дијаметар на телото – 6mm
(L) Целокупна должина – 75 mm
Тип – Ball Nose, ZrN
Број на сечила – х4

  • Цената е без вклучено ддв.

Опис

Опис

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ