СПИРАЛЕН ФРЕЗЕР ОД ЦВРСТ КАРБИД ОБЛОЖЕНИ СО ЦИРКОНИУМ НИТРИД (ZrN) ЗА РЕЗБАЊЕ 1° (a°) x 3.2mm (D1) x 1.6mm (R) x 38mm (B) x 6mm (D2) x 75mm (L) x НАСОКА: НАГОРЕ - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

СПИРАЛЕН ФРЕЗЕР ОД ЦВРСТ КАРБИД ОБЛОЖЕНИ СО ЦИРКОНИУМ НИТРИД (ZrN) ЗА РЕЗБАЊЕ 1° (a°) x 3.2mm (D1) x 1.6mm (R) x 38mm (B) x 6mm (D2) x 75mm (L) x НАСОКА: НАГОРЕ

6,150.00 ден

(a°) Агол – 1°
(D1) Дијаметар на сечило – 3.2 mm
(R) Радиус – 1.6mm
(B) Должина на сечило – 38mm
(D2) Дијаметар на телото – 6mm
(L) Целокупна должина – 75 mm
Тип – Ball Nose, ZrN
Број на сечила – х3

  • Цената е без вклучено ддв.

Опис

Опис

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ