СПИРАЛЕН ФРЕЗЕР ОД ЦВРСТ КАРБИД ОБЛОЖЕНИ СО ЦИРКОНИУМ НИТРИД (ZrN) ЗА РЕЗБАЊЕ 0.10° (a°) x 1mm (D1) x 0.5mm (R) x 3mm (B) x 3.175mm (D2) x 38.1mm (L) x НАСОКА: НАГОРЕ - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

СПИРАЛЕН ФРЕЗЕР ОД ЦВРСТ КАРБИД ОБЛОЖЕНИ СО ЦИРКОНИУМ НИТРИД (ZrN) ЗА РЕЗБАЊЕ 0.10° (a°) x 1mm (D1) x 0.5mm (R) x 3mm (B) x 3.175mm (D2) x 38.1mm (L) x НАСОКА: НАГОРЕ

2,829.00 ден

(a°) Агол – 0.10°
(D1) Дијаметар на сечило – 1mm
(R) Радиус – 0.5mm
(B) Должина на сечило – 3mm
(D2) Дијаметар на телото – 3.175mm
(L) Целокупна должина – 8.1mm
Тип – Ball Nose, ZrN
Број на сечила – х3

  • Цената е без вклучено ддв.

Опис

Опис

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ