СПИРАЛЕН ФРЕЗЕР ОД ЧЕЛИК (HSS) ОБЛОЖЕН СО ЦИРКОНИУМ НИТРИД (ZrN) ЗА РЕЗБАЊЕ 5.1° (a°) x 1.5mm (D1) x 0.75mm (R) x 26mm (B) x 6mm (D2) x 76mm (L) x НАСОКА: НАГОРЕ - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

СПИРАЛЕН ФРЕЗЕР ОД ЧЕЛИК (HSS) ОБЛОЖЕН СО ЦИРКОНИУМ НИТРИД (ZrN) ЗА РЕЗБАЊЕ 5.1° (a°) x 1.5mm (D1) x 0.75mm (R) x 26mm (B) x 6mm (D2) x 76mm (L) x НАСОКА: НАГОРЕ

2,276.00 ден

(a°) Агол – 5.1°
(D1) Дијаметар на сечило – 1.5mm
(R) Радиус – 0.75mm
(B) Должина на сечило – 26mm
(D2) Дијаметар на телото – 6mm
(L) Целокупна должина – 76mm
Тип – Ball Nose, ZrN
Број на сечила – х3

  • Цената е без вклучено ддв.

Опис

Опис

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ