ШАБЛОН ЗА СПОЕВИ ''dovetail joint'' - RK-12 - Radek

ШАБЛОН ЗА СПОЕВИ ”dovetail joint” – RK-12

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
  • Во цената не е вкалкулирано 18% ддв
ШИФРА: RK-12 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

 

Moдел RK12
Макс. должина на работна површина (mm) 300
Дебелина на работна површина (mm) 8-32
Тежина (kgs) 7
Димензии на пакување 450x220x105

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ