СЕРВО ЦНЦ ПАНЧ МАШИНА - RK-1550 - Radek

СЕРВО ЦНЦ ПАНЧ МАШИНА – RK-1550

ШИФРА: RK-1550 Категорија:

Спецификација

Спецификација

 

Moдел RK-1550
Ударна сила 300(30) KN(T]
Интегрирана моќност 10 KW
Макс. обработка на големината на лим 5000*1250/1500/2000 mm (Вклучувајќи репозиционирање)
Макс. обработка на дебелина на лим 6.35 mm
Макс. брзина на движење на лим 105 m/min
Макс. фреквенција на удирање 1800 hpm
Точност на отворите ±0.1 mm
Воздушен притисок ≥0.55 mpa
Надворешна димензија 5400*5200*2150 mm
Тежина на машината 13/14 T

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ