Рутер со голема брзина - RK505А - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Рутер со голема брзина – RK505А

ШИФРА: RK505А Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Големина на работна маса 500x630mm
Макс. работна дебелина 40mm
Макс. агол на навалување на работна маса 45°
Дијаметар 6.35/12.7mm
Брзина на сврдел 18000r/min
Моќност на инсталирање 2.2kw
Тежина 260kg
Димензии 1380x640x1350mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ