ДРОБИЛКА RK-198 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ДРОБИЛКА RK-198

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK198 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK198
Модел на мотор Y112m-2
Моќност 4kW
Трофазен 380V 50Hz
Големина 510x200mm
Големина на отвори 2-10mm
Количество на влага 8%-15%
Капацитет 200-300kg/h
Пакување 97*75*64 cm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ