РЕЦИПРОЧНА СПРЕЈ МАШИНА ЗА НАНЕСУВАЊЕ БОЈА - RK1322 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

РЕЦИПРОЧНА СПРЕЈ МАШИНА ЗА НАНЕСУВАЊЕ БОЈА – RK1322

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK1322 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Eфективна работна ширина 0-1300mm
Ефективна дебелина на обработка 2-70mm
Минимална должина на обработка 300mm
Брзина на трансфер 1-6m/min
Моќност 12kw
Димензии 3200*3720*2800mm
Опис на тело на машина Тип на обложување на прскање: УВ

Систем за прскање: систем на прскање со мешан гас под висок притисок

Пиштоли за прскање: 4 француски пиштоли за прскање Kremlin, 4 јапонски пиштоли за прскање Iwata, две лавици со пиштоли за прскање

Нафтени пумпи: Француска пумпа за влечење Kremlin, пумпа Graco

Максимална брзина на движење со пиштол за прскање: 2000mm / S

Метод на откривање на материјал: откривање на завеса на светлината

Висина на работната маса: 900mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ