ХОРИЗОНТАЛНА ЧЕТКАРКА - RK-120-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ХОРИЗОНТАЛНА ЧЕТКАРКА – RK-120-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-120-PRO Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-120-PRO
Мотор 1.5kW
Должина на полирање 300/600/300mm
Дијаметар на сет за полирање 300mm
Нето тежина 160kg
Бруто тежина 210kg
Димензии 1770x880x1010mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ