ПРЕСА ЗА ФОРМАТИЗЕР - RK-PPD - Radek

ПРЕСА ЗА ФОРМАТИЗЕР – RK-PPD

Спецификација

Спецификација

Модел RK-PPD
Должина 3200мм
Висина 450мм
Број на клипови 4

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ