ПРЕСА ЗА ЧЕШЕЛ СПОЕВИ - RK400  - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПРЕСА ЗА ЧЕШЕЛ СПОЕВИ – RK400 

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK400  Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел

RK400
Макс. работна должина 4000mm
Макс. работна ширина 120mm
Макс. работна дебелина 70mm
Макс. работен притисок 7.8T
Притисок од цилиндар

1.5kw

Моќност на вретено 1.1kw
Тежина 850kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ