ТОПЛА ПРЕСА – RK3848Ax100

  • Ви благодариме за одвоеното време и разгледување на нашите производи.
  • За повеќе информации околу производот контактирајте не или посетете не во нашиот изложбен салон.
  • Премиум класа на машини од светски производител со ДОКАЖАН квалитет и искуство повеќе од 70 години.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
ШИФРА: RK3848Ax100 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK3248AХ100
1 ред, 2 реда, 3 реда
Димензии на платното за пресување 1300x2500x42mm
Максимален потисок 100t(3.0kg/cm²)
Притисок на хидрауличниот систем 265kg/cm²
Максимално отварање на платното 380mm  100mm   100mm
Маслен цилиндар Φ85x6pcs
Моќност на хидрауличниот мотор 4kw
Моќност на пумпата за топло масло 1.5kw
Тежина 4900kg  5300kg  5600kg
Димензии 1300x2900x3000mm