ЛАДНА ПРЕСА – RK32510Х50

  • Ви благодариме за одвоеното време и разгледување на нашите производи.
  • За повеќе информации околу производот контактирајте не или посетете не во нашиот изложбен салон.
  • Премиум класа на машини од светски производител со ДОКАЖАН квалитет и искуство повеќе од 70 години.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
ШИФРА: RK32510Х50 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK32510Х50
Димензии на платното за пресување 1500x3000mm
Максимален потисок 50t(1.1kg/cm²)
Притисок на хидрауличниот систем 210kg/cm²
Максимално отварање на платното 1000mm
Маслен цилиндар 125mm x 2pcs
90mm x 2pcs
Моќност на хидрауличниот мотор 4kw
Тежина 3500 kg
Димензии 1500x3400x3000mm