ЛАДНА ПРЕСА – RK3248Х80

  • Ви благодариме за одвоеното време и разгледување на нашите производи.
  • За повеќе информации околу производот контактирајте не или посетете не во нашиот изложбен салон.
  • Премиум класа на машини од светски производител со ДОКАЖАН квалитет и искуство повеќе од 70 години.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
ШИФРА: RK3248Х80 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK3248Х80
Димензии на платното за пресување 1300x2500mm
Максимален потисок 80t(2.5kg/cm²)
Притисок на хидрауличниот систем 200kg/cm²
Максимално отварање на платното 1300mm
Маслен цилиндар 125mm x 3pcs
90mm x 3pcs
Моќност на хидрауличниот мотор 5.5kw
Тежина 2800 kg
Димензии 1300x2900x3000mm