ПРЕСА - HMR3000 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПРЕСА – HMR3000

ШИФРА: HMR3000 Категорија:

Опис

Опис

Модел HMR3000
Единица за притискање на далечина 50
Макс. висина на стегач 1550mm
Јачина на притисок 6x2t
Мин. единица за притискање на далечина 240mm
Висина на пакување 660mm
Должина на пакување 3.030mm
Ширина на пакувањето 450mm
Вкупни димензии 2040/3000mm
Бруто тежина 370kg
Нето тежина 325kg

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ