Повеќелисен циркулар за кружни дрва - RK142V-30 - Radek

Повеќелисен циркулар за кружни дрва – RK142V-30

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK142V-30 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK142V-30
Макс. дијаметар на обработка 300mm
Мин. дијаметар на обработка 120mm
Mин. должина на обработка 850mm
Макс. должина на обработка N/A
Вкупна моќност 92.2Kw
Брзина на обработка 0-12m/min
Целосни димензии 4200х1280х1650mm
Тежина 2800kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ

AlbanianEnglishGermanGreekMacedonianSerbian