ПOВЕЌЕЛИСЕН ЦИРКУЛАР ЗА КРУЖНИ ДРВА - RK-Y7-400-XB - Radek

ПOВЕЌЕЛИСЕН ЦИРКУЛАР ЗА КРУЖНИ ДРВА – RK-Y7-400-XB

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-Y7-400-XB Категорија:

Спецификација

Спецификација

 

Модел RK-Y7-400-XB
Макс. број на сечила 16 сечила
Спецификација на сечила за пила 600*100
Општи димензии (mm) 4400*2600*1920 (главна машина)
Тежина (kg) 4500
Главен мотор 75+75+3KW
Feed speed контрола на фреквенцијата
Со контрола на брзината ДА
Опсег на апликација (mm):
Ширина на оската 400
Макс. ширина на работа 400
Мин. ширина на работа 200
Макс. длабочина на работа 400
Минимална работна длабочина 200
Макс. должина на пила НЕ ОГРАНИЧЕНО
Мин. должина на пила 1500
Излез (на 8 часа) 90-100m³

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ