ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР – RK141-0850 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР – RK141-0850

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK141-0850 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK141-0850
Moќност 18.5kw
Ширина на обработка ≤500mm
Должина на обработка ≥500mm
Дебелина на обработка 10-80mm
Моќност на обработка 0.75kw
Напон/Фреквенција 3HP-380V
Брзина на обработка 10-20m/min
Брзина на главно вретено 4000r/min
Димензии 1600*950*1050mm
Тежина 550kg
 

Сечило

Број на сечила 10pcs
Големина Φ240*Φ45*2.2mm/1.7mm*30+3T
Saw karf 2.2mm  3scrapers
Дебелина 1.7mm   30забци

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ