ПОЛУАВТОМАТСКА МАШИНА ЗА ЧЕШЕЛ СПОЕВИ ''finger joint'' - RK3512 - Radek

ПОЛУАВТОМАТСКА МАШИНА ЗА ЧЕШЕЛ СПОЕВИ ”finger joint” – RK3512

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Спецификација

Спецификација

Големина на работна маса 630*510mm
Макс. работна ширина 350mm
Макс. работна дебелина 120mm
Дијаметар на сечило 305mm
Дијаметар на вретено 35/50mm
Брзина на вретено 5500r/min
Должина на спојување 12mm
Моќност на инсталирање 7.5kw
Тежина 580kg
Севкупни димензии 2000*1330*1300mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ