ПОДВИЖНА МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK985 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПОДВИЖНА МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK985

ШИФРА: RK985 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK985
Минимален радиус на кантирање 20mm
Моќност на лепење 1.8kw
Испорачана моќност 0.18kw
Воздушен притисок ≥4kg/cm2
Подесување на брзина Променлива брзина
Брзина на обработка 1-6m/min
Опсег на примена Флексибилна меламин хартија/ фурнир / пластика
Дебелина на кантирање 0.3mm
Ширина на кантирање 10-50mm
Форма на работа Прави и криви профили
Димензии на пакување 1000*830*1000mm
Тежина 195/262kgs

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ