ПОДВИЖНА МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK09 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПОДВИЖНА МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK09

ШИФРА: RK09 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK09
Тип на рабови PVC.ФУРНИР, ХАРТИЈА ЗА МЕЛМИН
Дебелина на лентата на работ 0.3-3mm
Дебелина на работното парче 10-55mm
Брзина на транспортерот на работниот дел ≤6m/min
Тип на лепило за топло топење ниско, умерена температура
Работна температура 120-180℃
Големина на машината 330 x 335 x 335 mm
Вкупна потрошувачка на енергија 645W
Hot melt adhesive pot volume 320ml
Време на претходно загревање Околу 5 – 7 минути
Брзина на обработка 2-6 метри во минута
N.W./G.W. 9.2/15.4Kg
Големина на пакување 395x365x335mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ